Korai klimax 4x előtt?
Nem mindegy, hogy a 4X elött 31 éves kort vagy 39-et jelent!
Másrészt ha ilyen gynud van, akkor a legértelmesebb felkeresni a nögyógyászodat és megnézetni a hormonszintedet.
Mellesleg rengetegen esnek teherbe 40 éves kor elött meg utána is, mert azt hiszik, túl idösek ehhez.
Az elsö vagyok, VAN tapasztalatom klimax témakörben. Viszont a stílusod igencsak bicskanyitogató, emellett a kérdésedre válaszoltam.
Ennél többet nem érdemelsz, azt is kár volt írni, amit írtam, ilyen arrogáns lény nem érdemel egyáltalán választ!
Ahhoz képest, hogy VAN tapasztalatod, mindent írtál, csak nem AZT... A stílusom nem bicskanyitogató; feltettem pár kérdést, mert offoltad a témát. Rávilágítottam, hogy a kérdésemet nem sikerült értelmezni. Összegzem: 1; nem a témában válaszolsz 2; zavar, hogy ezt szóvá teszik 3; miután sértve érzed magad azt hazudod, hogy van tapasztalatod.
Szánalmas vagy; és így is több időt pazaroltam rád, mint amennyit kellett volna!
Nini, kérdező, nincs rajtad sapka! :-))
Viccet félretéve volt olyan partnerem, aki 38 évesen esett át a kapuzáráson. Állítólag, amióta étolajokat eszünk, és nem ürül rendesen az epe, a felborult bélflórának az egyik hatása a korai menopauza.
"A korom miatt első körben nem a terhesség merült fel bennem"
Anyámnak sem.Aztán 39 és 40 évesen is szült 1-1 fiút!: )
Érdemben nem tudok hozzászólni,én 44 éves múltam,már várom a jeleket.Anyámnak úgy maradt el a menzesze 48 évesen,hogy elvileg neki a késői terhességek miatt ki kellett volna tolódnia.
Én 34 vagyok,2gyerekem van és 1éve nem jött meg.
Nagyon sok eléggé kkellemetlen tünetem van.szenvedés ez az egész ìgy!
Most felírt a dokim hormonpótlásra gyógyszert ami 50felettieknek ajànlott.Ettől viszont pecsètelő vérzésem lett...
Elegem van ebből az egészből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!