Femarelle vélemény? Szedte valaki klimaxos tünetekre, például hőhullámra?
Kedves Nóri!
Egy ideje én is szedem ezt a terméket és azt kell mondjam, hogy nekem bevált. Édesanyám szomszédjától hallottam a Femarelleről, valóban borsos az ára, de megéri megvenni. Én is sajnos szörnyű hőhullámokkal küszködtem és éjszakánként szinte aludni sem tudtam, annyira izzadtam. Amióta szedem a Femarelle-t, azóta sokkal kevesebb hőhullám gyötör és az éjszakai verejtékezés is mérséklődött. Bár tartottam tőle,hogy mivel hormonmentes, nem fog hatni, de kellemese csalódtam. Én csak ajánlani tudom.
Szia Nórika!
Csatlakozni tudnék az előttem lévő válaszhoz! Kicsit borsos az ára... Viszont tényleg bevált, nekem is !! Nagyon sokat keresgéltem, mi lenne a számomra legmegfelelőbb...Az interneten bukkantam rá a Femarellere és biztos, hogy nem cserélném le semmire ! Megszüntette a hőhullámaimat. Nem tudtam aludni, gyötört folyton az álmatlanság...De még az is javult tőle. Könnyebbek a nappalok és az éjszakák is. Csak ajánlani tudom, megéri az árát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!