Estelle-től lábgörcs?
Az a helyzet, hogy 4 hónapja szedem az Estelle nevű fogamzásgátlót, és volt már egy hónapja lábgörcsöm, de most tegnap nagyon begörcsölt mint a kettő lábam térdtől lefelé.
Amit tudni kell:
- trombózishajlam vizsgálaton voltam, és szedhetem a gyógyszert
- trombózis tünetek nincsenek, se nem puffadt, se nem elszíneződött, se nem meleg a lábam
- a görcs ma a combomat is érinti, tegnap pedig a lábfejem, talpam is görcsölt és zsibbadt
- járok infrabiciklis edzésre ami nagy vízveszteséggel jár, ebből magnéziumhiányra is gyanakodom
- az infrabiciklis edzéseket megelőzően nem görcsölt a lábam mióta szedem a fogigátlót
Szerintetek magnézium hiány inkább?
Tegnap is megittam 2 magnosolvot, meg ma is egyet, de fogok még egyet és így tovább egész héten.
Van valami jobb ötletetek vagy ez segít majd szerintetek?
Én a helyedben elmennék egy végtag ultrahangra, az biztos, hogy kimutatja, ha kialakultak vérrögök, és amíg ki nem derül, nem erőltetném a mozgást, főleg, ha a combod is fájt.Én is jártam infrára, semmim nem fájt, ez mondjuk nem jelent semmit, de az izomgörcsszerű fájdalom, és a zsibbadás tipikus trombózis tünet is lehet.Én gyógyulófélben vagyok belőle.Ugyanezek voltak a tünetek, de semmi nem látszott a lábamon, és nekem is fogamzásgátlótól lett.
Mindenképp menj el szerintem uh-ra, legfeljebb megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!