Mik a tüneteitek a mensi alatt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a görcsölésre, izzadásra, fáradékonyságra rosszkedvre... stb.2010. júl. 13. 22:06
1/6 anonim válasza:
Én például 1-2 nappal azelőtt,hogy megjön "érzelgősebb",és kicsit ingerlékenyebb vagyok,aztán amikor megvan,maximum a hasam alja fáj egy kicsit,de csak nagyon ritkán görcsölök.De van olyan barátnőm,aki olyankor fel se nagyon bír kelni,olyan görcsei vannak,+hányinger,rosszullét.Szerintem ez teljesen egyénfüggő.
Üdv:25/L
2/6 anonim válasza:
Nálam pl abszolút semmi tünete nincs. 19L
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsések vagytok:) Én eléggé görcsölök ilyenkor :S
2010. júl. 13. 22:23
4/6 anonim válasza:
Néha előtte borzalmas pms, még a szokásosnál is ingerlékenyebb vagyok.
Amikor megjött, első nap, vagy néha a 2.-on jelentkezik: székletinger-szerűség, de inkább görcs, levertség, szédülés, néha fáj a hasam alja, főleg, ha állok. Esetleg ezek a tünetek erősödhetnek, és volt, hogy hánytam is.
Beveszek egy AlgoFlex-M-et, és utána semmi.
5/6 anonim válasza:
Én van mikor egész jól viselem. De van hogy hányok, görcsölök és e-miatt rossz a hangulatom.
23/L
6/6 anonim válasza:
Fura lesz, de nekem a mensi előtt a derekam fáj annyira, mintha rajta vágnák a fát, lüktet, fáj. A mensi alatt is, de nem mindegyiknél egyformán...Nem tudom hogy üljek, csak állni kényelmes ilyenkor, na persze egy kicsit érzelgős is vagyok előtte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!