Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan szedése alatt...

Utrogestan szedése alatt nektek megvoltak a terhességi tüneteitek?

Figyelt kérdés
Mert nekem az álmosságon és fáradtságon kívül minden elmúlt. Kb. 2 napja már nem kell szednem és a tüneteim is visszajöttek, ez normális?
2009. ápr. 21. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Utrogestan hüvelykapszulát használok és nekem sincsen semmi. Nem tudom ennek ellenére, hogy ehhez van-e köze, még nagyon az eleje, talán egyébként sem lenne semmi tünetem.
2009. ápr. 21. 15:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanúgy megvolt. Egyzser fájtak a cicik, aztán 2 napig nem, vagy épp hánytam, aztán 2 napig egész jól viseltem minden szagot... A tünetek jönnek-mennek, nem hiném, hogy a progeszterontól függne ez, azt olvastam, hogy a hcg okozza a "tüneteket", de ez sem ugyanolyan mindig, lehet, hogy csak egy nagyobb hcg emelkedéskor jön egy nagyobb rosszullét, közte meg minden oké.

Ne aggódj, az Utrogestan nagyon jó, minden rendben lesz!!

2009. ápr. 21. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!