Csajok nektek is szokott menstruáció alatt terhességi tüneteitek lenni? Ki mit érez mensi alatt?
=o)
Nekem minden hónapban szokott terhességi tünetem lenni. Nagyon szeretnék babát, így mindig akaratom ellenére is jönnek a hányigeres, derékfájós és egyéb tünetek.
Már rájöttem, hogy nem kell komolyan venni a szervezetem.
Csak aztán nehogy úgy járjak, hogy nem veszem észre, ha valóban terhes vagyok...
Nekem nem a mensi közben, hanem mensi előtt, amikor ugye, ha terhes lennék már jelentkeznének a tünetek, csak utána mindig megjön...
Egyébként attól, hogy vérzel még lehetsz terhes, mert van akinél az első pár hónapban van vérzés.
Egy teszt biztosat tud mondani.
=o)
Ez aranyos, a jövő hónapban akartatok babaprojektbe fogi. Nem mindegy az az egy hónap?
A peteérés pedig nem mindig óramű pontossággal történik, lehetett spontán is. Innentől kezdve teljesen kiszámíthatatlan.
Szorítok neked, hogy mégis baba legyen! =o)
Köszönöm, hogy írtál! :)
Reméljük, csak a teszted rossz és közben terhes vagy.
Viszont a dokihoz való látogatás tényleg megérett.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!