Szerintetek a férfi nemi szerv miért praktikusabb a nőinél olyan sokkal?
Igyekszem nem hülyeséget mondani, de ha sikerül, kérlek, javítsatok ki. Én lennék a legboldogabb, ha tanulhatnék valami újat.
Induljunk ki a női nemiszervből. Ha ezt nekem kellene megtervezni, biztosan úgy alakítanám ki, hogy a spermának a legrövidebb utat kelljen megtennie a petesejthez. Szóval az a jó, hogy a női nemiszerv befelé irányul. Ehhez kell alkalmazkodnia a pénisznek, amit úgy kell megalkotni, hogy valami kiálló dolog legyen, amit bele lehet dugni a női nemiszervbe, így közel juttatva a spermát a céljához.
A férfiaknak szerintem pedig azért van mindig orgazmusuk, hogy a PC izmokat megmozgatva kilőjék a spermát. Mivel a nők sokszor anélkül is teherbe tudnak esni, hogy nekik orgazmusuk legyen, így a női oldalon nem feltétlenül van arra szükség, hogy elélvezzenek. Persze segít ez is, de a pénisz alapból elég jól és megbízhatóan teszi a dolgát.
"ha napközben maszturbálni szeretnének sokkal könnyebb dolguk van, mint egy nőnek."
Azért ez így pont baromság...
Egy nő kb. ott masztizik ahol akar.
Buszon a hasára dob egy felsőt és benyúl a bugyijába, senki sem veszi észre.
Míg egy pasinak elő kell venni és a végterméket is el kell tüntetni, míg a nőknek nem kell ezzel foglalkozni.
kérdező ha valamit írsz ezen az oldalon a nőkről, ami hátrány, akkor megcáfolják, ha írsz valamit ami előny, akkor sajnáltatják magukat, ha simán számon kérsz valamit, letagadják vagy inceleznek
ide nem érdemes semmit kiírni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!