El vagyok cseszve nemileg? Mit tegyek?
Úgy érzem,hogy el vagyok cseszve nemileg. Van 3 oka is.
1) Nagyon nagyon kicsi a péniszem mérete. Mereven 10 cm. Tudom,nagyon kevés,kérlek ne fikàzzatok,mert néha napján az osztály társaim is megszolják(nem rendszeres).
2) Egyszerűen nem jön sperma. Tudom,azt mondanátok,hogy ebbe a korba még rá érek stb.,de másnak már 10 évesen is van.
3) Olyan 2 perc után (nem mértem,csak tipp)megjön az a érzés (orgazmus),és akármit csinálok,utána már egyszerűen vége van a masztinak.
Kort egyéb okok miatt nem írok.
És kérlek,ne küldjetek privit!a Aki küld,annak nem válaszolok.
Mivel gyerek vagy, a péniszed még nőhet, de már tíz centi is elég lehet egy nőnek ha ügyes vagy (ha meg nam vagy az, mindegy mekkora, hacsak nem mutogatni akarod..)
Az orgazmus férfiaknál elég hamar be tud következni, érdemes lehet gyakorolni az idő nyújtását, bár sajnos nem mindenkinek sikerül látványos eredményeket elérni, mivel a több millió éves ősi genetikai programot nehéz felülírni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!