Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 23 evesen fogamzasgatlo?

23 evesen fogamzasgatlo?

Figyelt kérdés

Korabban ne szedtem meg fogamzasgatlot es a baratnoim ijesztgettek akik mar 16-17 eves koruktol kezdve szedik vagy mar epp nem hogy verrogot okozott... meg ilyen olyan betegsegeik lettek a gatlo miatt, nekem pedig tuti nem tenne jot hisz nekik tinikent hozzaszokott a szervezetuk nekem 23 evesen a semmibol biztosan nem maradna gond nelkul a szedese......

Meg nem beszeltem a nogyogyaszommal de szeretnek elozoleg is par velemenyt meghallgatnk errol hatha vkinek van hasonlo tapasztalata..!

2019. aug. 21. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha akarod szedhetsz,van akinel problemat okoz de az nem attol fugg mikor kezded szedni.
2019. aug. 21. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Én 37 évesen kezdtem szedni, kb. 10 évig szedtem. Nem okozott semmi gondot. Viszont ez nem garancia arra nézve, hogy Nálad sem fog gondot okozni.
2019. aug. 21. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Egy olyan orvoshoz kell menned aki rendesen kivizsgál előtte, és nem csak hanyagul felírja. A kornak semmi köze ehhez, mellékhatást bárki tapasztalhat. Én péládul azt gyanítom, hogy hozzájárult a rossz hangulatomhoz és hogy amikor abbahagytam, akkor amiatt hullott ki egy csomó hajam. De hozzá kell tennem ez egy régi és rossz nevű gyógyszer volt, ma már remélhetőleg nem írnak fel ilyeneket. Ennek ellenére megérte, mert én komoly görcsökre szedtem.
2019. aug. 21. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Rendszeres nemi életet élsz, vagy csak alkalomszerűen? Vannak kíméletesebb megoldások is, gyógyszer nélkül, beszéld meg az orvosoddal. Nemi betegségektől marhára nem vagy védett!
2019. aug. 21. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Szedd, hiszen a nemi betegségektől IS, megvéd!
2019. aug. 21. 14:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Kapcsolatom lett es ezert szeretnem elkezdeni szedni.
2019. aug. 21. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
És a kapcsolatban nem terjed a nemi baj, hogy már nem kell gumi?
2019. aug. 21. 16:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha egyikonk sem beteg akkor szerintem nem igazan kell mar mas!
2019. aug. 21. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
24%

"A kérdező kommentje:

Ha egyikonk sem beteg akkor szerintem nem igazan kell mar mas!"

És ezt honnan lehet tudni? Mert mondta és Ájfonja van?

2019. aug. 21. 17:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Aha azert meg 10 millios kocsija van es a hajaismijen
2019. aug. 21. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!