Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Egy hétig csak barnázás volt de nagyon kevés,pár napja már vér is volt azt hittem hogy mostmár megjött a menstruációm de nagyon kevés vér van így hát nem tudom. Lehet valami bajom van? Vagy mi lehet a probléma? 17/L (és kizárt hogy terhes lennék mert szűz vagyok) Már harmadszor irom ki ezt a kérdést remelem kapok választ :D2019. aug. 17. 19:34
1/3 anonim válasza:
Egy nőgyógyász már elsőre megválaszolta volna...
Mi nem vagyunk orvosok!
2/3 anonim válasza:
Itt nem fogsz arra választ kapni mi a bajod. Nem latunk beled. El kell menni orvoshoz igen lehet komoly problémad hormonzavar, pajzsmirigy stb. Kell vérvétel ultrahang kenet stb a nőgyógyász tudja. Eleve az hogy mar lassan 10 napja tart. Mar rég az orvosnál kellene lenned ennyi idő alatt oda vissza megjárod, ő majd a vizsgálatok utan megmondja mi bajod van.
3/3 anonim válasza:
Pontosan jól írták előttem, nőgyógyászhoz menj, ő biztos többet tud mondani erre, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!