Lehet bármi bajom ennyi gyógyszertől?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 7órában bevettem egy rubophent 2cataflamot és egy algopyrint. Borzalmasan erős menstruációs görcseim vannak és egyik sem segített. Mikor az algopyrint bevettem kicsivel utana jo lett de most hányingerem van....lehet hogy a sok gyógyszertől?2019. aug. 13. 17:31
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a gyomrodnak kicsit sok. Hígitsd fel egy jó pohár vízzel...Ha magas a vérnyomásod akkor több részletre idd meg.
2/5 anonim válasza:
Biztos hogy a menstruaciotol van? Maskor is ilyen erős a fajdalom? Mert ennyi gyogyszer után en masra is gyanakodnek.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon hasfájós vagyok általában ilyenkor. De amúgy már ittam jó sok vizet és azóta jobb lett, szval megnyugodtam.
2019. aug. 13. 17:56
4/5 anonim válasza:
Máskor ne szedj össze ennyi különféle gyógyszert, főleg ilyen rövid idő alatt, mert hányingertől nagyobb bajod is lehet. Inkább nőgyógyásszal kellene beszélned, ha nagyon fájdalmas a menstruáció, akkor lehet, hogy eleve van valami hormonális problémád a háttérben, és azt kellene megoldani.
Sokszor ilyen esetben fogamzásgátlót adnak, ami mellett nem menstruálsz, csak megvonásos vérzésed van, és az nem olyan fájdalmas.
5/5 anonim válasza:
Ha mindig ilyen erős görcseid vannak, akkor menj el nőgyógyászhoz. Ha ilyen sok gyógyszert zabálsz minden menzeszkor, az nagyon durván megterheli a veséd. Évek múlva majd amiatt lesznek fájdalmaid. Komolyan ennyire nem számít a saját tested, hogy ész nélkül beveszel ennyi gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!