Folyas ott? (rovid a kerdes. )
Figyelt kérdés
Reggel toroltem ki a fenekem, es valami folyas szeruseg `jott ki`. Folyas lenne? mit keres ott?
13/L
2010. júl. 13. 08:04
11/18 A kérdező kommentje:
nincs nagy kedvem orvoshoz menni..:(
a
2010. júl. 13. 12:23
12/18 anonim válasza:
Hát sajnos az nem azon múlik, hogy van kedved, vagy nincs. Ha baj van akkor muszáj elmenni! Ne félj, az orvos nem azért van ott, hogy nézegesse a puncidat, csak segíteni akar. Ha a popsidból jött a folyás, akkor pláne menj el! Nem lesz semmi baj! Ne félj!
13/18 anonim válasza:
Ha baj van, el kell menni, de a kérdezőnek semmi baja. Hidd el nekem, a puncidból került oda, és amit írtál, abba semmi olyan nincs, ami arra utalna, hogy nem normális.
14/18 anonim válasza:
Ha a punciból jött, az tényleg normális. Biztos, csak eltévesztetted.
15/18 anonim válasza:
Lehet, hogy ahogy a feneked törölted ki, hozzáért a papír a puncidhoz, és azért hitted, hogy popsidból jött a folyás. De szinte biztos vagyok benne, hogy a puncidból jött.
16/18 A kérdező kommentje:
ht en is remelem.. amugy, ha ez szamit, epp akkor ebredtem fel.. :DD
2010. júl. 13. 14:33
17/18 anonim válasza:
Ez már nem számít, hogy mikor volt, az a lényeg, hogy a puncidból jött, viszont így nincs semmi baj!
18/18 A kérdező kommentje:
:D
2010. júl. 18. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!