Folyas ott? (rovid a kerdes. )
Figyelt kérdés
Reggel toroltem ki a fenekem, es valami folyas szeruseg `jott ki`. Folyas lenne? mit keres ott?
13/L
2010. júl. 13. 08:04
2/18 anonim válasza:
Szia!
Nem lehet, hogy hanyatt feküdtél és lefolyt oda?
Ha szépet álmodik az ember lánya, előfordulhat :)
3/18 anonim válasza:
A folyás nem a puncidból jött? Csak azért kérdezem, mert azt írtad, hogy amikor a feneked törölted, akkor vetted észre. Egyébként, ha nincs kellemetlen illata, nem viszket, ég, vagy csíp a puncid, akkor semmi baj!
4/18 A kérdező kommentje:
ht nem tudom..lehet h hozza ert.. :D
amugy atlatszo volt, es semmi gond nem volt vele.. :))
2010. júl. 13. 09:41
5/18 anonim válasza:
milyen színű? fehér? az normális (ha nem fáj/viszket)
6/18 anonim válasza:
Most akkor honnan jött a folyás? A puncidból, vagy fenekedből? Mihez ért hozzá?
7/18 A kérdező kommentje:
a puncimhoz ert hozza lehet.. :D
2010. júl. 13. 10:27
8/18 anonim válasza:
Szóval a puncidhoz ért hozzád, de a popsidból jött? Hát ezzel menj szerintem orvoshoz. Ilyet még nem hallottam, hogy a fenékből jön folyás.
9/18 A kérdező kommentje:
ht nem tudom.. most tapasztaltam eloszor.
2010. júl. 13. 11:30
10/18 anonim válasza:
Lehet, hogy csak eltévesztetted, és tényleg a puncidból jött. De ha a mégis a popsidból, akkor jobb ha orvoshoz mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!