Jó pár napja késik. Nektek volt már hasonló?
Figyelt kérdés
A menstruációm 8.napja késik. Egyszer volt hasonló kb 5 éve amikor fogamzásgátlót elkezdtem szedni de akkor 4-5nap után meg is jött. Fogamzásgátlót mar 3. Éve nem szedem.
Megszakítással védekezünk. Tervezzük következő évben, de ha hamarabb jönne össze sem lenne baj. Viszont 100% h párom nem jött belém".
Mindig oda figyelünk..
Semmi jele hogy terhes lennék. 8 nap alatt 2 tesztet is csináltam de mind kettő negatív.
Semmi jele a terhességnek.. sőt annak sincs jele hogy még jönne.. se hasfájás se mell feszülés..
Ugyanakkor se émelygés se rosszullét se hő ingadozás
SEMMI SEMMI ÉS SEMMI.
VALAKI VOLT MÁR ILYEN CIPŐBEN?
24/L
2019. aug. 12. 20:42
1/4 anonim válasza:
Pár millió nőnek volt már ilyen. egy hét múlva meg kell ismételni a tesztet. ha ismét negatív és nem jött meg, akkor irány a nőgyógyász.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2019. aug. 13. 13:12
3/4 anonim válasza:
Ilyen nem.
De par ora keses volt.
De az vonat volt a MAVnal.
4/4 A kérdező kommentje:
Elhiszem h a MAVnál volt késés, de nekem a menstruációm késik ma már a 11. Napja. Teszt negatív...
2019. aug. 15. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!