Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jó pár napja késik. Nektek...

Jó pár napja késik. Nektek volt már hasonló?

Figyelt kérdés

A menstruációm 8.napja késik. Egyszer volt hasonló kb 5 éve amikor fogamzásgátlót elkezdtem szedni de akkor 4-5nap után meg is jött. Fogamzásgátlót mar 3. Éve nem szedem.

Megszakítással védekezünk. Tervezzük következő évben, de ha hamarabb jönne össze sem lenne baj. Viszont 100% h párom nem jött belém".

Mindig oda figyelünk..

Semmi jele hogy terhes lennék. 8 nap alatt 2 tesztet is csináltam de mind kettő negatív.

Semmi jele a terhességnek.. sőt annak sincs jele hogy még jönne.. se hasfájás se mell feszülés..

Ugyanakkor se émelygés se rosszullét se hő ingadozás

SEMMI SEMMI ÉS SEMMI.

VALAKI VOLT MÁR ILYEN CIPŐBEN?

24/L

2019. aug. 12. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pár millió nőnek volt már ilyen. egy hét múlva meg kell ismételni a tesztet. ha ismét negatív és nem jött meg, akkor irány a nőgyógyász.
2019. aug. 12. 22:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2019. aug. 13. 13:12
 3/4 anonim válasza:
0%

Ilyen nem.

De par ora keses volt.

De az vonat volt a MAVnal.

2019. aug. 14. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Elhiszem h a MAVnál volt késés, de nekem a menstruációm késik ma már a 11. Napja. Teszt negatív...
2019. aug. 15. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!