Hogy mondtátok el anyukátoknak mikor megjött?
Húú.nekem pont a legjobbkor:SS
Táborban voltam, és napközben fürdeni voltunk este a zuhanyzás után meg amikor megtörölköztem vettem észre a foltot a törölközőn..hát jól meglepődtem aznap este remegve feküdtem le aludni, de szerencsére volt nállam betét, anyu modnta hátha megjön vigyek magammal.Másnap felhívtam anyukámat, remegő hangon,h anyu megjött, mondta jöjjek érted?eljött értem hazavitt kb 3 napig sírtam--utólag tudom butaság de hát én így éltem meg.Azóta "erről" bnőimmel is nyíltan beszélünk, sőt korunkbeli pasikse akadnak ki rajta..ezvolt kb 3 éve
15/L
12:19-nek:
ezzel én is bajban vtam... azaz nem is gondoltam rá, h elmondom neki. Ez már sztem az én dolgom, h mit használok. Tehát vettem magamnak tampont, és 1-2 évig próbáltam nem előtte elővenni stb. , aztán lettem olyan idős. mikor ez már szinte természetes volt, h tampont használok, és akkor már nem is szégyelltem (kb 16 évesen). Tehát sztem így jó volt, semmi kínos nem volt benne legalább:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!