Hogy mondtátok el anyukátoknak mikor megjött?
Én nagyon féltem elmondani, nekem úgy jött meg , hogy színházba voltunk, mikor elkezdődött a színház azt hittem meghalok úgy elkezdett görcsölni a hasam, és mire hazaértem már egy picit véres volt a bugyim, befutottam nővéremhez, nővéremnek is úgy mondtam el, hogy bementem a szobájába, szia , hogy vagy, aha, jah én is, nem nem vok jól menstruálok! nah mindegy adott betétet és nekem még össze kellett szednem magamat míg elmondom anyumnak, 2 nap után mondtam el neki, a hűtőben turkáltam elővettem egy kecsapot és mondtam, ha néha ilyen színű lesz a bugyim akkor ne lepődjön meg, ő meg csak nézett bután, nővérem már röhögött, anya meg nem értette és a nővérem nyögte ki, hogy : anya , menstruál!
jajj tök ciki volt, anya felhívta apát a munkája közepén, és apa este egy üveg pezsgővel jött haza! pirosodtam mint a vadalma!
Szegénykém! :) Köszönöm..asszem megfogadom azt a tanácsot hogy "anya menstruálok!" Köszike!
Amúgy 12 éves vagyok!
a 12:14es üzenőnek mondom,h nem olyan gáz a pezsgőzés ilyenkor,mert ez amerikai-szokás.Ha nézted 2-3évvel ezelőtt sugárzott Hetedik menyország sorozatot,ott is mikor a kislány menstruált,kölön partyt szerveztek neki:D
Egyébként nekem 11évesen jött meg,és odamentem anyához,és mtam neki,h ne lepődjön meg,ha több betét fogy el,mert mostmár nekem is szükségem van rá.És ámen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!