Mennyi a normális késés menstruációnál?
Sziasztok!
Az egészet azzal kezdeném, hogy nem vagyok az a típus aki sokat eszik, de emellé egészségesen táplálkozom.
16 éves vagyok (kérlek , nem kell a szidás, úgyhogy azt kérlek mellőzzétek) elkezdtem élni nemi életet, nem vagyunk hülyék, védekezünk minden alkalommal.
A menstruációm "legerősebb" támpontja, a hó/ 10-e. E körül szokott mozogni, 8-12-re.
Eddig életem során egyszer volt hogy késett egy teljes hetet, de hála istennek megjött.
Harmadik napja késik, igaz nem nagyon, de minimálisan ennél is aggódom.
Segítenétek mi baj lehet?
Óvszer tökéletes
Utolsó 5-6 menzeszed első napja mi volt?
Pontosan:
12-12-10-8-8
Atyaég. Mi van itt? Kérdező, nagyon kérlek, ne hallgass arra, aki a 16 éves kis szervezetedet már egyből hormonokkal tömné. Az óvszer tökéletes.
Elvileg egy hét a normális, de nekem 40 napon túl vannak a ciklusaim... Mivel én szedtem fogamzásgátlót 4 éven keresztül, és teljesen felborította a hormonháztartásomat. Bárcsak nekem is csak 3 napot késne... Én azt mondom, hogy ne ess az én hibámba.
Megjön majd az, nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!