Ma 18. dikán kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Mindig előbb szokott. Ez baj vagy 2-3 nap késés normális? De 1 hete ezelőtt már görcsölt a hasam.
Figyelt kérdés
2018. dec. 18. 16:07
1/7 anonim válasza:
De hát ma van 18-a, még van közel 8 óra a napból. És mivel nem robot vagy, az is előfordulhat, hogy késik pár napot, egy hét sem probléma. Ha csak nemrég jött meg és fiatal vagy, akkor az se gond, ha egyszer kimarad.
2/7 A kérdező kommentje:
2 éve van menstruációm akkor is normális?
2018. dec. 18. 16:38
3/7 anonim válasza:
Nekem egészen addig nem lett teljesen pontos a menzeszem,amíg nem szültem. Azaz 15 éven keresztül csak nagyjából tudtam,hogy mikor kell megjönnie. Van akinek sosem áll be percre pontosan.
4/7 anonim válasza:
Ha még csak 2 éve menstruálsz, akkor pláne normális. De ne stresszelj, hiszem még nem is késik, és lehet, hogy a stressz miatt fog. És mint írtam, ha ebben a hónapban kimarad egyszer, az se baj.
5/7 A kérdező kommentje:
De miért görcsölt a hasam akkor?
2018. dec. 18. 16:49
6/7 A kérdező kommentje:
És eddig szinte mineig előbb jött meg sose késett a 2 év alatt most miért?
2018. dec. 18. 20:02
7/7 anonim válasza:
Nézd, én úgy 20 éve menstruálok, és nekem is pontos szokott lenni vagy egy-max két nappal előbb jön meg. Aztán valamikot tavaly ilyenkor 5 napot késett. Na bumm. Ez már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!