Miert kesik fogamzasgalo abbahagyasa utan? Ez normalis?
Fel evig szedtem a fogamzasgatlot. A megvonasos mensza rogton megjott utanna, illetve ra egy honapra normalisan megjott. Azonban azota (63 napja) semmi.... nagyon aggodom hogy mi lehet a gond. Koze van a fogamzasgatlonak hozza ?
Elkezdett fajni enyhen a mellem, de nem erosodik a fajdalom ugy mint regen. ( Regen volt hogy nem birtam hozzaerni), most pedig szinte epp hogy faj. Mit csinaljak? Segitsetek legyszi
Ehhez hasonlo problemaval mentem orvoshoz a mult heten. Allitolag a huzamosabb ideig fogamzasgatlot szedo nok prolaktin szintje magas, emiatt a rendszertelen menzesz es pco szerkezetu petefeszkek. Kaptam duphastont, hogy megjojjon, azonban meg mindig semmi. Penteken megyek vissza a laboreredmenyeimmel, akkor megemlitem majd.
Ha babaprojekt miatt hagytad abba a tabit, ne varj sokat, menj orvishoz.
Egyutt voltam parommal, de ugy tudom az elovaladektol nem lehetseges teherbe esni, vagy minimalis ra az esely. Tesztet felek csinalni, de ha nem jon meg az lesz vagy doki.
Még jó hogy megemlíted. Persze, hogy van rá esély, hogy terhes vagy! Lehetőleg többször ne kérdezd meg, hanem vegyél egy tesztet vagy irány a doki.
Egy hormonkészítmènnyel beavatkoztál a tested működésébe. Most abbahagytad. Idő,mire a tested reagál rá, és termelni kezdi a megfelelő hormonokat.
Nekem hol 2 hónapot késett, hol 1 hónapig véreztem egyfolytában a tabletta abbahagyása után. Nem mindenkinek áll vissza a következő ciklusra minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!