Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El lehet intézni, hogy két...

El lehet intézni, hogy két nappal hamarabb múljon el a menstruációm? Fontos

Figyelt kérdés
a barátommal nagyon ritkán, kéthetente tudunk két napra találkozni. és ma jött meg a mensim, ami általában 7 napig tart. és csütörtökön találkozom a barátommal, és jó lenne, ha addigra elmúlna. nincs valami tippetek, hogy hogyan múlhatna el hamarabb? vagy ez teljesen reménytelen?
2010. júl. 11. 23:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10%
a citrom max. kimarja a gyomrodat, meg a fogaidat érzékennyé teszi.. de semmi mást nem csinal. " ritka nagy baromsag " - ahogy az orvos mondta nekem. :)
2010. júl. 12. 13:50
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Mint ahogy az is baromság, hogy a citrom kimarja a gyomrodat. De mindegy...

Kérdező, nem lehet elmulasztani. Én is az óvszeres mókát javaslom, magatok alá tesztek egy törölközőt, a tampont közvetlenül előtte veszed ki (eselteg meg is mosdasz), és rögtön ha vége, kirobogtok zuhanyozni.

Ez egy természetes dolog, nincs benne semmi gusztustalan, de ha te úgy érzed, hogy nem kívánod, akkor az sem gond.

2010. júl. 12. 14:29
 13/21 anonim ***** válasza:
29%
és miért is lenne az marhaság? ha az ember egyszerre sok citromot eszik, az nem jó a gyomornak, és fájni fog a hasa. vagy ezt te még nem tapasztaltad?? egyáltalán nem marhaság. az viszont igen, h igy lehet tologatni a menstruaciot.
2010. júl. 12. 18:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nincs igazam, én a citrommal csak a saját tapasztalatomat írtam le, nem akartam, hogy vita kerekedjen. Lehet tényleg csak hit kérdése, nem tudom, nekem segített. Ja és nem fájt a gyomrom tőle, nem hiszem, hogy néhány darab citrom kimarja a gyomrot, nem tonna számra ettem :)
2010. júl. 13. 11:30
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
már 1 citrom is savat tud csinalni, ez nyilván egyén-, meg ugye gyomorfüggő, de nem egészséges annyi citromot magában enni..
2010. júl. 13. 18:54
 16/21 anonim válasza:
46%

Nem értek azzal egyet,h a citrom kimarja a gyomrot.Én nemrég FÉLKILÓ citromot ettem meg,és EGYÁLTALÁN SEMMI baja nincs a gyomromnak.Egyébként akinek gyomorsavat okoz,igyon lúgosvizet!Ennyi!

Ezt a citromos dolgot amúgy én is kifogom próbálni...hátha:)

2010. júl. 13. 21:04
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
mondtam, egyénfüggő. nem egészséges annyi citromot megenni, főleg, h ilyesmire nem is hasznal :D
2010. júl. 14. 13:55
 18/21 anonim ***** válasza:
61%

sziasztok:)én nem tudnám elképzelnih. ugy nyaljanak h. kilóg a tampon szál:)bizzarr egy kicsit nem gondoljátok?

18/L

2010. aug. 18. 10:25
 19/21 anonim ***** válasza:
40%
figyelj utolsó, én voltam, aki írta a tamponos orális szexet. hát ez ízlés kérdése. szerintem ez így nem undorító, vagy bizarr, szerintem pl az anális szex az, más (lehet, hogy te is), meg azt szereti és űzi. mi sem minden menstruációnál csibáljuk, csak ha már nagyon nem bírunk magunkkal, akkor. tampon nélkül eszembe se jutna, más meg olyat is csinál. és szexeltem is már zuhany alatt meg gumival vérzés közben, de már rég, és kb 1-2x, gyengédebben kell, de valak9i ilyenkor is aktívan és normális módon szexel. én nem. kipróbáltam, lehet, hogy csinálom is majd néha. szóval ízlések és pofonok.
2010. aug. 20. 14:45
 20/21 anonim válasza:
0%
nem bírsz várni 4-5 napot és majd utána nyomassátok?hát ilyet még nem éltem.xdd
2012. okt. 14. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!