Betéttel a tengerben lehet bajom?
Kicsi az esélye a sós víz miatt. Viszont, ha otthagytad az eláott betétet, főleg,ha már volt is benne, akkor van rá némi esély.
Ne vedd nagyon a szívedre, nyilván nem direkt mentél betétestől a vízbe! Ilyen balesetek sokszor elő fordulnak. Egyszer én is estem már bele vízbe úgy, h betét volt rajtam. Házi buli volt, megcsúsztam, és beleestem a medencébe. Azon kívül, h a betétem megszívta magát, és vagy 3 centivel lentebb volt a bugyim közepe, ssmmi baja nem lett a víznek, pedig az egy kb 5m atmérőjű medence volt. Ha került is belepar csepp, a klór fertőtlenítette. A te esetedben meg a tenger több milliószór akkora, szóval, ha netán került is bele a véredből, az most szó szerint csepp a tengerben! :)
Egyébként meg akik itt oltanak, valószínűleg nincsenek tudatában, h nagyon sokan pisilnek bele a vízbe, és az pedig nem pár csepp, hanem elég tetemes mennyiség. Engem ez a dolog jobban zavar a strandon, mintha pár csepp vér van benne... De persze kinek mi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!