Ti hol áztok át a betéttel?
Figyelt kérdés
Már mint elöl hátul? Én mindig szélen a szárny mellett.Mit tudok csin hogy ne történjen ez?2018. okt. 10. 18:05
1/11 anonim válasza:
Erősebb menstruációkor érdemes reggel-este zuhanyozni, éjszakai betétet használni, és akkor nem fogsz így járni.
2/11 anonim válasza:
Ez azért lehet, mert nincs jól rögzítve a betét, vagy elcsúszik. Pl. a mikroszálas fehérneműbe egyáltalán nem tapad bele a betét. A pamut teljesen jó. A másik oka alkati dolog, mert ha összeér a combod, akkor összenyomódik a betét is, és könnyebben kifolyik oldalt a füleknél.
3/11 anonim válasza:
Nekem is a szárny mellett szokott, de a normál méretű hátul is, ha fekszem :( éjszakára éjszakait használok, napközben meg be szoktam tenni tampont is.
4/11 anonim válasza:
Ezért használok én tampont, éjjel is. A betéttel csak a gond van.
5/11 anonim válasza:
nekem hátra szokott folyni :( de emiatt a pár csepp miatt nem veszek éjszakai hosszított betétet, hogy 2 fajtáért fizessek, inkább betapasztok hátra egy tisztaságit.
6/11 anonim válasza:
Én tamponozok is, de ha épp csak betét van bent, akkor se ázok át gyakorlatilag soha. Ha előfordult is régebben, akkor én is a szárnyaknál. Nekem a gyakori csere(nyilván nappalról beszélek, meg nem extra erős vérzés esetén) vált be, meg inkább eggyel nagyobb betétet rakok be. Meg egy szorosabb, jó szabású bugyi is sokat számít.
7/11 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy vannak kifejezetten "menzeszes" fehérneműim.
Ezt úgy kell érteni, hogy semmi extra nincs benne, sima egyszerű, kényelmes pamut bugyi, amiben nagyon jól illeszkedik a betét a bugyihoz és a testemhez is. Azokon a napokon ezeket viselem.
8/11 anonim válasza:
Nekem hátul fordult már elő. Ezért jobban szeretem a hosszított betétet, azzal nem ázok át.
9/11 anonim válasza:
Ezt megelőzheted egy kis marok vattát tegyél a betét fölé. Ez egyrészt több vért szív fel, másrészt jó helyre vezeti a folyadékot.
10/11 anonim válasza:
Amilyen kedve van éppenn. De inkább hátulra folyik. Döbbenet amikor észreveszem hogy a bugyi sértetlen de a pizsi pecsétes lett. Wtf???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!