Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hol áztok át a betéttel?

Ti hol áztok át a betéttel?

Figyelt kérdés
Már mint elöl hátul? Én mindig szélen a szárny mellett.Mit tudok csin hogy ne történjen ez?

2018. okt. 10. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én kb a legelején áztam át párszor, mikor még nem volt meg a kellő rutin.. :) 13 éve tértem vissza a betéthez (egy kis tamponos kitérő után) de azóta egyszer sem áztam át. Momdjuk az igazság az, h éjszakai betétet használok végig, ami elég hosszú és széles ahhoz, ne legyen baleset. A vérzésem is viszonylag gyenge, szal nem szokott elönteni a dolog. Ennek ellenére gyakran cserélgetem, így sosincs benne annyi, h elfollyon rajta, egyből szívja is felfelé. Valamint nagyon ügyelek rá, h jó szorosan illeszkedjen a helyére. Gyakran veszek fel ilyenkor pluszba vagy mégegy bugyit, vagy egy picit szorosabb derekú harisnyát, amik a betétet a helyére szorítják, amitől nem marad hely a betét és a testem között, ahol esetleg el tudna folyni. Nekem ezek a módszerek eddig tökéletesen beváltak, remélem nem fogom a jövőben sem megtudni, h milyen is az amikor átázik a betét.
2018. dec. 21. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!