Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betéttel fürdőbe? Kell cseréln...

Betéttel fürdőbe? Kell cserélni? Magyarázat lent

Figyelt kérdés

Aki betétet használ és úgy megy fürdőbe vagy uszodába hogy megvan - ugye csak tamponnal lehet furödni - , fürdes után, az eljövetkor/felöltözéskor ugyanazt a betétet veszitek vissza amiben elmentetek, vagy újat raktok ha pl nemsok van vagy tampon mellé haaználja a betétet? Ki hogy csinálja?

+ilyenkor mennyit visztek magatokkal?

2019. ápr. 21. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Természetesen újat kell rakni, illetve tampont is cserélni kell minden vízből kijövet után.
2019. ápr. 21. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jutna eszedbe ugyanazt visszavenni?
2019. ápr. 21. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Én nem vagyok finnyás, a saját testnedveimtől undorodó típus, úgy gondolom, normálisan tiszta és ápolt vagyok, nem az az irtózik mindentől, ezért túlzásokba esik nő, de komolyan olyan kérdéseket olvasok itt időnként... Tényleg van, aki a használt betétet visszavenné órák után, ha nem sok van benne? (most nem arról beszélek, hogy nincs pénze venni és ott spórol szegény, ahol tud).

Természetesen tisztát tennék be.

2019. ápr. 21. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért ahhoz kell egy gusztus, hogy az ember a ruhái közé behajtogassa a véresbetétes bugyogóját majd visszavegye x óra múlva ha megunta a pancsolást.
2019. ápr. 21. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha megvan a vérzés, semmiképpen nem mennék ilyen helyre. Ilyenkor nagyon nagy a fertőzés lehetősége, mert a hüvely ph-ja is más. Szerintem minden nő kibír néhány napot uszoda/fürdő nélkül, amíg elmúlik a menzesz.
2019. ápr. 22. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogy is! Sosem raknék vissza használt betétet. Ha a betétem egyszer kikerült a helyéről, az már megy a szemétbe, még akkor is, ha csak egy kis pecsétnyom van rajta. Nem is a vér miatt, hanem a bacik miatt amik megtelepednek benne a szabad levegőn. Nem ér annyit az egész, h összeszedjek vmit miatta, főleg mensikor sokkal nagyobb a fertőzések lehetősége.
2019. máj. 19. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!