Mi lehet a gond velem?
Amikor kimegyek a szabadba(már attól is szorongok), és süt a Nap, akkor ahogy ér engem egyre gyengébb vagyok, egyre kimerültebb. Nagyon hamar teljesen elgyengülök, és már menni se tudok. Akkor értelemszerűen ott maradok ahol voltam, ha még mindig ér engem a napfény, akkor hamar elájulok. Hordok napszemüveget, de alig segít valamit. Ez kb 2 hónapja áll fenn, azóta egyedül nem megyek ki fél óránál hosszabb időre a lakásból. Egyszer már egy találkozón elájultam emiatt. Volt egy hely, ahova leültünk, egy pad. Azért néztem ki mert árnyékos helyen volt. Leültünk, 1 perccel később telibe kapott minket a Nap, és elájultam tőle néhány perc után. Sajnos elmenni nem volt már erőm, mikor éreztem, hogy ér a napfény. Szerencsére nem voltam akkor egyedül, és mikor magamhoz tértem, az ő illatát éreztem elsőnek. :)
De akkor is, miért van ez?
Aludni is csak nappal tudok, rengeteg altató se segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!