Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha depressziós...

Mit csináljak ha depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
Szinte semmilyen dolog nem tud felvidítani csak ideig-óráig. Mostanában csak kudarcok értek, és ha ezekre gondolok, csak még rosszabb kedvem lesz, és elkezdek sírni, még ha nem is akarok. Majdnem előfordult hogy idegen helyen is elsírtam magam. Legutóbb is jártam valakivel, szakítottak velem, és utólag fájt a felismerés, hogy kihasználtak. Nagyot csalódtam az ex barátomban, meg úgy általában az életben is. Igazából a családomon kívül nincs is senki, aki engem szeretne. Soha nem fog valóra válni az az álmom hogy egy férfi önmagamért szeressen. Hiába veszek magamnak bármit ruhát stb, az utána levő öröm csak rövid ideig tart. Van kutyám is akit szeretek, és aki szeret. 26 éves vagyok, de azt látom hogy én nem haladok előre az életben. Más nőknek mindig olyan sok szerencséjük van, ha gyerekük nincs is de van egy barátjuk, vagy már férjük. Nekem meg még egy munkahely sem jön össze, mert még oda se kellek.
2019. júl. 22. 21:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Reggel is van alig erőm kikelni az ágyból, fogytam is, sokszor étvágyam sincs.
2019. júl. 22. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Irj rám ha van kedved.Én sem vagyok jobb de talán tudnánk támogatni egymást :)(csak szólj milysn témában irtál)
2019. júl. 22. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért csak keressél munkahelyet, és járj el ide-oda, hogy emberekkel találkozz, akár férfiakkal is. Biztos, hogy van olyan ember, aki pont neked lett kitalálva. És ha valaki meg tudná finanszírozni, menj el pszichológushoz, aki kiszedi belőled ezeket az önbecsmérlő gondolatokat.
2019. júl. 22. 22:06
 4/5 anonim válasza:

Szia!!!

Ne hagyd, hogy a téged ért “kudarcok” a mélybe rántsanak!!!! A tönkrement kapcsolataidat próbáld meg más szemmel nézni s gondolj vissza mi nem működött!!! Tanulj belőle, hogy legközelebb ne követhesd el ugyan azokat a hibákat!!!! Soha ne hagyd, hogy kihasználjanak, mert vannak férfiak akik nagyon megérzik egy nő naivitását s tudják is azt irányítani🙄

A munkát ne add fel, keress más városban akkor, vagy képezd magad és szerezz új szakmát ezáltal embereket is és barátokat is megismerhetsz...!!

Jár el sokat társaságba, ápold a lelkedet, mert egy vidám nőn hamarabb megakad egy ffi szeme 😉😉

Nagyon fiatal vagy még, rengeteg változás és történés előtt állsz még!!!

Hidd el, el fog jönni az igazi aki magadért fog szeretni, de ahhoz elöbb neked is kell önmagadat szeretni!!!!! S míg újra felépíted magad kis lelki világát addigra már nem a 27-30-as fiúk között fogsz nézelődni, akik nem sok mindenre jók....🙄 hanem minimum a 34/35 plusszos férfiak között, kiknek azért már van némi fogalmuk egy normális kapcsolatról!!!

Szóvam fel a fejjel, mert semmi sincs elveszve!!

Ha minden kötél szakad, akkor ajánlom egy jó pszichológus felkeresését, vagy anonim chaten társalogni NORMÁLIS pasikkal...

2019. júl. 22. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
beszélgessünk :)
2019. júl. 23. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!