Nem tudom mi lehet párommal de rettenetesen megrémít?
28 éves nő mostanság észrevettem hogy nem emlékszik dolgokra, nem szimpla feledékenység "kiesik" neki például hogy megbeszéltük találkozunk munka után és látom rajta fogalma sincsen róla mikor megemlítem.
Nem tudja milyen nap van, szerdán azt mesélte jó hogy holnap nem kell menni dolgozni mert szombat. Rákérdeztem és nem tudta hogy milyen nap van. Nem szimplán nem emlékszik van amire nagyon rosszul, meggyőződéssel állítja hogy sokszor nem alszok itthon ez pedig teljesen valótlan.
Nem tudja milyen napszak van, tegnap kiment wcre este 7 kor és nekiállt reggelit csinálni, mondván reggel van. Délután négykor megsértődik hogy mért nem alszunk még mikor "este van". Elment sétálni és nem tudta merre kell hazajönni.
Rettenetesen megrémít és féltem. Amikor beszélni akarok vele erről "leráz" el bagatelizálja.
Nem lehet vele erről beszélni és ha valamennyire mégis sikerül azt mondja "nem nagy gond csak fáradt"
Elég sok anyagi jellegű problémánk volt mostanság és még van is de nagyon féltem. Esetleg valaki tud normális tanácsot adni?
Nem tudom rávenni hogy orvoshoz menjen, próbáltam szépen-csúnyán-könyörögve
Alzheimer-kór 40 éves kor alatt nem jelentkezik ahogy olvastam és ha mégis közel sem ilyen drasztikusan
Nem jut eszembe a szó, van erre egy külön szó...
Szoval bizonyos típusú agydaganatnak van egy olyan tünete, hogy a benne szenvedő elbagatelizálja, érdektelen a számára, így nem megy el orvoshoz időben.
Gondolom nem drogozik,azt észrevetted volna...
Nem iszik, nem drogozik, nem szed gyógyszert cigizik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!