Vény nélkül kapható kedélyjavító gyógyszer?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Már egy ideje állandóan rossz kedvem van, szomorú vagyok különösebb ok nélkül és úgy érzem senkire sem számíthatok. Mindenki úgy kezeli a depressziót mint egy kitalált betegséget. Párom akit egyébként szeretek és jól megvagyunk azt mondta ezt magamban kell lerendeznem. Végülis valamennyire igaza van, hosszú tényleg nincs baj mégis szomorú vagyok. Talán a monoton munka teszi. Nem tudom. Folyamatosan szomorúság gyötör. Úgy érzem a depresszió szélén állok. Van valamilyen vény nélkül kapható kedélyjavító gyógyszer ami valakinek bevált? Orvoshoz idő és pénz híján semmiképp sem szeretnék menni, de úgy érzem most eljött az a pillanat amikor segítségre szorulok, vagy depressziós leszek ...2019. júl. 17. 20:03
1/7 anonim válasza:
A hatásosak mind vényre kaphatók, a vény nélküliek meg hatástalanok. Ki van ez találva, ne aggódj! Ilyen valeriána cuccal ne is bohóckodj. Ajánlom a sportolást, sok stand-up comedy megtekintését, főleg Hadházi László műsorait. És ki lehet próbálni az alvásmegvonást is. Bizonyítottan és dokumentáltan kedélyjavító hatása van. Én is csináltam, működik.
2/7 anonim válasza:
Én is azt ajánlanám hogy menj a szabadba minnél többet egyébként egy vérkép nem ártana lehet vashiányos vagy d vitamin hiányod van ...szedj magnéziumot
3/7 anonim válasza:
A háziorvosod köteles ellátni pénz nélkül is. Egy általános belgyógyászati kivizsgálás amúgy sem ártana. Muszáj magadra időt fordítani! Sportolj, étkezz egészségesen és aludj eleget!
4/7 anonim válasza:
Próbáld az alvásodat is köröbülelül egy időbe időzíteni ami fontos lefekvéskor már ne nyomkod a telefont meg ezeket a kütyüket mert nem tesznek jót inkább meditálj előtte és arra is figyelj hogy hidratálva legyen a szervezeted.
5/7 anonim válasza:
"Talán a monoton munka teszi." Lehetséges. Nézzél másik munkahely után. Pihenj, mászkáljatok el ide-oda, kiránduljatok, találkozz a barátnőiddel, olvass. Recept nélkül kapható a Remotiv Extra, orbáncfűből, bár nyáron pont nem alkalmas, mert fényérzékenységet okoz.
6/7 anonim válasza:
Csináltass egy vérképet. Vérszegenység, folsav vagy b vitamin hiany is okozhat ilyen tüneteket. Hallgass vidam zeneket, sportolj, bújj ágyba a pároddal, nezz vidam filmeket, segíts másoknak. Keress érdekesebb munkát. A.veny nélküli szert pedig palinkának hívjak. De nekem a fagylalt is be szokott válni :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem meg keress új barátot.Én tuti depressziós lennék ha ilyet mondana nekem akit szeretek.Full önző,hagyd ott a pixába.A monoton munka nagyon lenyom abban is igazad van.És egyáltalán nincs igaza,mikor azt mondja rendezd le magadban.Miféle kapcsolat az ilyen?Na jó,felhúztam magam.Szívjál füvet az mindenre jó elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!