Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mániákus depresszió ellen mi...

Mániákus depresszió ellen mi jó? S e g í t s e t e k

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek, nagyon kezd elhatalmasodni rajtam, árnyékként vetül rám és sokszor több mint fél napokat is fogva tart a depresszió. De gyógyszert nem akarok mert barátnőm van, érettségi előtt állok stb...kell idő mindkettőre amiket próbáltam gyógyszer meg álmosít. De ha tudtok olyant ami nem vagy valami természetes dolgot segítsetek pls.

:(

2014. nov. 18. 13:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Depresszio? Az meg micsoda?! Es ki mondta neked hogy gyogyszert kell szedni ra? Szerintem neked csak felelmeid vannak mert veszelyben erzed magad valamivel szemben. Old meg a felelmeid forrasat es soha tobbet nem fogsz "depreszzioban" lenni.
2014. nov. 18. 13:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Nézd magad kívülről?-mi bajod van és miért?-iskolába jársz, hamarosan sikeres bizonyítványt szerzel, van egy barátnőd aki szeret, mi kell még?
2014. nov. 18. 13:25
 3/15 anonim ***** válasza:

Gyogyszer nelkul nem fog menni, irany pszichiatria.

Sokfele gyogyszer van, beszelj az orvosoddal.

A termeszetes megoldast hirdetokben meg ne higyj, kókler az osszes. A bipolaris szemelyisegzavar nem jatek.

2014. nov. 18. 13:34
 4/15 anonim válasza:
Hűha, itt aztán vannak homályos dolgok és alaptalan félelemkeltés. A 3. válaszoló ahelyett, hogy minden reményt és pozitív megerősítést megadna amellett, hogy hasznos tanácsot ad, a frászt hozza a kérdezőre. A gyógyszerek csak a tüneteket szüntetik meg, ergó azt, hogy nem fog hullámszerűen változni az állapotod. Gyakorlatilag függni fogsz tőle, majd amikor eljön az idő, hogy elhagyd, nem fog menni. Tény, hogy vannak olyan estek, amikor a gyógyszer az egyetlen segítség, de itt egyszerű életvitel változtatással és célok keresésével lehet segíteni. Ne ragadj le a jelenben, tekints előre! Érettségi után jön az igazi élet, az önállósodás korszaka. Van valamilyen célod azzal, hogy tanulsz? Van valamilyen célod a barátnőddel? Az életeddel? :)
2014. nov. 18. 14:52
 5/15 anonim ***** válasza:
43%

Nincs mániákus depresszió. Bipoláris zavar van, ahol a mánia (irreálisan) emelkedett hangulat váltja a mélyzuhanást (depressziót), és így tovább...

Ha ilyen betegséged vona, te nem írnál ki kérdést.

2014. nov. 18. 14:57
 6/15 A kérdező kommentje:

Utolsó... örülök, hogy jobban ismered a betegségem mint én... képzeld, ezek a tünetek... de a gödörből néha kimászok, olyankor tudok írni, élni....de az ilyen ritka, sokszor még a netezés sem megy.

Még valami? :)

2014. nov. 18. 15:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Az orbáncfű tea enyhe és közepes depressziónál hatásos lehet.
2014. nov. 18. 15:50
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

draga 4-es, volt szerencsem egy olyan ember mellett felnoni, akinek bipolaris szemelyisegzavara van.

nekem te ne magyarazd meg hogy ez milyen, meg ne beszelj eletmodvaltasrol es hasonlo okorsegrol. fogalmad sincs errol a betegsegrol.

Ha a kerdezonek az van (nyilvan nem sajat magan diagnosztizalta a betegseget) akkor orvosi segitsegre van szuksege. Pont.

2014. nov. 18. 15:52
 9/15 A kérdező kommentje:

8-as

köszönöm a bevédést!

2014. nov. 18. 16:34
 10/15 anonim válasza:
A kérdező mit ért "természetes" alatt?
2014. nov. 18. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!