Mániákus depresszió ellen mi jó? S e g í t s e t e k
Kérlek segítsetek, nagyon kezd elhatalmasodni rajtam, árnyékként vetül rám és sokszor több mint fél napokat is fogva tart a depresszió. De gyógyszert nem akarok mert barátnőm van, érettségi előtt állok stb...kell idő mindkettőre amiket próbáltam gyógyszer meg álmosít. De ha tudtok olyant ami nem vagy valami természetes dolgot segítsetek pls.
:(
Gyogyszer nelkul nem fog menni, irany pszichiatria.
Sokfele gyogyszer van, beszelj az orvosoddal.
A termeszetes megoldast hirdetokben meg ne higyj, kókler az osszes. A bipolaris szemelyisegzavar nem jatek.
Nincs mániákus depresszió. Bipoláris zavar van, ahol a mánia (irreálisan) emelkedett hangulat váltja a mélyzuhanást (depressziót), és így tovább...
Ha ilyen betegséged vona, te nem írnál ki kérdést.
Utolsó... örülök, hogy jobban ismered a betegségem mint én... képzeld, ezek a tünetek... de a gödörből néha kimászok, olyankor tudok írni, élni....de az ilyen ritka, sokszor még a netezés sem megy.
Még valami? :)
draga 4-es, volt szerencsem egy olyan ember mellett felnoni, akinek bipolaris szemelyisegzavara van.
nekem te ne magyarazd meg hogy ez milyen, meg ne beszelj eletmodvaltasrol es hasonlo okorsegrol. fogalmad sincs errol a betegsegrol.
Ha a kerdezonek az van (nyilvan nem sajat magan diagnosztizalta a betegseget) akkor orvosi segitsegre van szuksege. Pont.
8-as
köszönöm a bevédést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!