Mit vigyek Tündérhegyre? A jövő héten megyek be és szeretnék tanácsot kérni, mit vigyek magammal. Lehet-e mosni például? Pénzt, iratokat hol tarthatom? Ezeken kívül minden gyakorlati tanácsnak örülnék.
Én első körben csak két hétre megyek. Utána eldől, hogy mi lesz. Volt valaki hasonlóan bent?
Egyébként ruhát mennyit vittetek?
Elég sok ember volt bent két hét próbaidőre, a nagy része maradt utána is.
Ruha kérdése: Én eleinte rengeteg ruhát vittem, csini darabokat, egy idő után azonban átálltam a kényelmes, melegítő cuccokra. Van az a pont, mikor rájössz, hogy teljesen felesleges a kórházba a flancolas 😁 Volt nálam 2-3 nadrag, 3-4 fölső, kardigán, kabát, pizsama, fehérnemű. Ennyi :)
Én is féltem attól, hogy hogy fogom bírni bent, annyi ember között, négy lakótárssal a szobámban. Azonnal befogadtak és kedvesek voltak, nagyon hamar otthon éreztem magam.
Ahogy kinéz majd a heted: Heti háromszor van nagycsoport, ezen mindenki részt vesz. (Beszélgettek). Heti kétszer van egyènid, itt csak te és a terapeutád beszélgettek. És vannak kiscsoportos foglalkozásaid, amire ők osztanak be. Ez lehet mozgás, analitikus, szocio, pszichodrama, művészet. A nap többi részében szabad foglalkozás, van nagyon sok társasjáték, tévè az érkezőben. Mi nagyon sokat játszottunk, de voltak, akik filmeztek esténként. Szerintem nem kell félj, én azt tapasztaltam, befogadó a közösség, és hamar be lehet illeszkedni, segítenek is, ha kérdés van. Ez a nővérekre is igaz, bármikor odamehetsz, ha valamit nem tudsz, ha nem érzed jól magad, utóbbi esetben oda is kell menned, hogy tudjanak segíteni! Tízkor van takarodó, de a kimenőről nyolcig vissza kell érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!