Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit vigyek Tündérhegyre? A...

Mit vigyek Tündérhegyre? A jövő héten megyek be és szeretnék tanácsot kérni, mit vigyek magammal. Lehet-e mosni például? Pénzt, iratokat hol tarthatom? Ezeken kívül minden gyakorlati tanácsnak örülnék.

Figyelt kérdés

2019. júl. 16. 14:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én első körben csak két hétre megyek. Utána eldől, hogy mi lesz. Volt valaki hasonlóan bent?

Egyébként ruhát mennyit vittetek?

2019. júl. 16. 15:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok ember volt bent két hét próbaidőre, a nagy része maradt utána is.

Ruha kérdése: Én eleinte rengeteg ruhát vittem, csini darabokat, egy idő után azonban átálltam a kényelmes, melegítő cuccokra. Van az a pont, mikor rájössz, hogy teljesen felesleges a kórházba a flancolas 😁 Volt nálam 2-3 nadrag, 3-4 fölső, kardigán, kabát, pizsama, fehérnemű. Ennyi :)

2019. júl. 16. 15:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Abban még segítenétek, hogy mire számíthatok bent? Izolációs és szorongásos problémákkal megyek és nagyon félek a közösségi léttől, de segítségre mindenképpen szükségem van.
2019. júl. 18. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is féltem attól, hogy hogy fogom bírni bent, annyi ember között, négy lakótárssal a szobámban. Azonnal befogadtak és kedvesek voltak, nagyon hamar otthon éreztem magam.

Ahogy kinéz majd a heted: Heti háromszor van nagycsoport, ezen mindenki részt vesz. (Beszélgettek). Heti kétszer van egyènid, itt csak te és a terapeutád beszélgettek. És vannak kiscsoportos foglalkozásaid, amire ők osztanak be. Ez lehet mozgás, analitikus, szocio, pszichodrama, művészet. A nap többi részében szabad foglalkozás, van nagyon sok társasjáték, tévè az érkezőben. Mi nagyon sokat játszottunk, de voltak, akik filmeztek esténként. Szerintem nem kell félj, én azt tapasztaltam, befogadó a közösség, és hamar be lehet illeszkedni, segítenek is, ha kérdés van. Ez a nővérekre is igaz, bármikor odamehetsz, ha valamit nem tudsz, ha nem érzed jól magad, utóbbi esetben oda is kell menned, hogy tudjanak segíteni! Tízkor van takarodó, de a kimenőről nyolcig vissza kell érni.

2019. júl. 18. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!