Mit vigyek Tündérhegyre? A jövő héten megyek be és szeretnék tanácsot kérni, mit vigyek magammal. Lehet-e mosni például? Pénzt, iratokat hol tarthatom? Ezeken kívül minden gyakorlati tanácsnak örülnék.
Szia!
Lesz egy zárható szekrényed, oda pénzt és iratokat be tudsz pakolni. Mosni nem lehet, hétvégén hazaviszed a szennyest.
Semmit nem kapsz, tehát a mindennapi dolgokra kell gondolnod: WC papír, zsebkendő, törölköző, tisztálkodási szerek, hajszárító, bögre, pohár, kávé, tej, cukor, benti papucs, köntös.
Ágyneműt adnak, de én azt nem szerettem, vittem sajátot, plusz pledet. Napi négyszeri étkezés van, de ez nem mindenkinek jön be. Nálam pl mindig volt egy csomag felvágott, sajt, joghurt, tej, nasi.
Illetve nekem jól jöttek olyan dolgok, amivel el lehet ütni az időt: Könyv, rejtvény újság, magazinok, színező.
Érdemes vinni egy hosszabbítót, minden ágy mellett csak egy konnektor van, az is magasban.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, amit én vittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!