Hogyan találjam meg önmagam és hogy mi érdekel, mit szeretnék dolgozni?
Nekem leginkább a küzdeni akarás hiánya tűnt fel. Azért mert valami nem jól sikerül azért még nem szoktuk feladni. Írod, hogy szeretnél az embereken segíteni. Az egészségügyben tárt karokkal várják az ilyen jelentkezőket. Én ott töltöttem az életem javát és nem biztatnálak arra, hogy betegek közé menj. Amilyen hangulatot levettem én ebből a pár sorból a betegápolás nem biztos, hogy neked való. Persze, hogy ki hova való azon is múlik, hogy milyen kollega, mennyire megbízható, szavahihetó, mennyire precíz, stb. Ezek az én szakmám elvárásai. Más szakmákban is kellenek ilyen tulajdonságok meg még egyéb is pl. szorgalom.
Nézz szét a családodban milyen szakmákat művelnek a felmenőid, valószínűnek gondolom, hogy a genetikai adottságaid szerint arra felé kellene keresgélned.
Végül: amikor az én gyerekeim voltak ilyen helyzetben akkor azt mondtam, hogy mindegy mi lesz a munkája megélni biztosan meg tud belőle a lényeg, hogy értsen hozzá és legyen becsületes. Én is némi szaktudáson kívül egész életemben a becsületemből éltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!