Generalizalt szorongasbol mi a kiut?
Sok ideje kuzdok mar a gondolataimmal...a szorongasomat szinte mindig en generalom. Kepes vagyok minden apro hulyesegen szorongani, vagy a multbol elovenni dolgokat, amiket serelemeztem es balhet csapni miatta, pedig latszolag nem tortent semmi, csak az en fejemben. Mindig a legrosszabb forgatokonyvet tarom magam ele, es el is hiszem, hogy ez igaz. A szorongas miatt nincs bizalmam a parom fele, hiszen mindig ugy erzem, hogy ertektelen vagyok, szoval onbizalomhianyom is van.
Jarok pszichoterapiara 1,5 eve, futok es sportolok rendszeresen, pszichiaterrel probalkoztunk gyogyszerrel, de nem segit.
Hogyan tudnam ezt en magam lerendezni? Kinek mi a tapasztalata? Tudom, hogy fejben dol el, de valahogy mar ugy elburjanzott a szorongasom, hogy nem birom legyozni
Nézd meg a videót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!