Mi a bajom? Ez valami komoly mentális probléma?
Az álom munkám Az, hogy tolmács legyek és sok nyelvvel dolgozhassak. Vannak azonban gondolatok a fejemben amik azt mondják, hogy nem érem el ezeket a célokat, ha a következõket csinálom:
-káromkodok
-szándékosan eltörök valamit
-bántok akármilyen élõlényt
- lesz barátom
-csókolózom
-kielégítem magam
- nemileg közösülök valakivel
Én, amiket felírtam komolyan gondolom.Tudom hülyén hangzik az egész, de ha tudnátok tanácsokat adni, vagy megmondani, hogy mi lehet ez a mentális probléma nagyon hálás lennék.
Lány
Nem lehet, hogy a nevelés következményeként jöttek létre, épültek be "bizonyos tiltások" a gondolkodásodba, amik így jelennek meg? Lehet sok hasonló tiltás volt gyerekkorodban: "csak akkor érhetsz el valamit ha ezt és ezt és ezt nem teszed" stb...
Végén már annyira automatizmussá vált ez hogy már nem is kell ehhez feltétlenül valaki, sajátmagad találsz ki ilyen tiltásokat hogy "mit nem szabad tenni" mert akkor biztosan nem éred el amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!