Ingyenes pszichólogust? Szükségem lenne segitségre de nincs pénzem. Mi a teendő?
Ne menj ingyenes kezelésre!
Nem érdekli őket hogy mi van veled valójában, csak a legnagyobb kioktatást kapod. Saját tapasztalat! Volt hogy bele kezdtem egy mondatba, és mielőtt befejeztem volna, gyorsan kiválasztotta az orvos a mondatomból azt a 2 szót, hogy "nem akarok", belevágott a mondatomba, és már mindjárt tartotta az előadást a gyengeségeimről. Hol ott az lett volna a mondat, hogy: és hogyha nem akarok megfelelni azoknak a személyeknek, hanem csak azoknak, akik fontosak számomra....(vmi hasonló). Majd olyan dolgokat, tulajdonságokat mondott el rólam amiket magamtól is tudtam... Hol ott valójában azért jöttem el hozzá, hogy segítse a problémáim megoldásához vezető utat megmutatni!
Erre egy sokkal jobb orvost találtam, aki viszont pénzért volt hajlandó segíteni (nem nagy összeg 3000Ft-ért alkalmanként). Úgy érzem többet tudott segíteni rajtam, és megértőbben kezelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!