Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ingyenes pszichólogust?...

Ingyenes pszichólogust? Szükségem lenne segitségre de nincs pénzem. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Feltettem már ezt a kérdést ma de törölték sajnos igy nemtudtam megnézni. szóval tud vki?
2010. júl. 10. 11:25
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ne menj ingyenes kezelésre!

Nem érdekli őket hogy mi van veled valójában, csak a legnagyobb kioktatást kapod. Saját tapasztalat! Volt hogy bele kezdtem egy mondatba, és mielőtt befejeztem volna, gyorsan kiválasztotta az orvos a mondatomból azt a 2 szót, hogy "nem akarok", belevágott a mondatomba, és már mindjárt tartotta az előadást a gyengeségeimről. Hol ott az lett volna a mondat, hogy: és hogyha nem akarok megfelelni azoknak a személyeknek, hanem csak azoknak, akik fontosak számomra....(vmi hasonló). Majd olyan dolgokat, tulajdonságokat mondott el rólam amiket magamtól is tudtam... Hol ott valójában azért jöttem el hozzá, hogy segítse a problémáim megoldásához vezető utat megmutatni!

Erre egy sokkal jobb orvost találtam, aki viszont pénzért volt hajlandó segíteni (nem nagy összeg 3000Ft-ért alkalmanként). Úgy érzem többet tudott segíteni rajtam, és megértőbben kezelt!

2010. júl. 11. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Most azért, mert van egy darab rossz tapasztalatod, nem kéne leírni az összes TB-s pszichológust szerintem.
2010. júl. 11. 13:42
 13/14 anonim válasza:
Összeset nem is! De 90%-ukat biztos akiket a pénz hajt, és nem az hogy segítsenek másokon! Gondolj bele, hogy amíg a TB-s pszichológusnak a "koszos orvosi bérért"(ami szerintem egyébként bőven túl van fizetve) kell hallgatnia a nyaf-nyaf szöveget a saját munkaidejében, pontosan tudja, hogy más u.ezt a szöveget akár több 10000 Ft-ért csinálja! Szerinted, melyiket érdekli jobban a problémád? Amikor ott voltam ennél az orvosnál,és arról beszélt, hogy ezért szeretne pénzt kérni, akkor minthogyha azt közölte volna velem, hogy hát barátom vagy fizetsz, vagy ugyanúgy leszarlak mint az előtted lévő! Ha neked SZTK-s rendelésen volt jó tapasztalatod akkor bocsi! El tudom képzelni, hogy van aki azért szívből csinálja, csak ritka!
2010. júl. 11. 14:15
 14/14 anonim válasza:
Hívd fel a városod családsegítő szervezetét, ott lehet, h lesz ingyenes. Győrben van.
2010. júl. 11. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!