Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol kezelnek ingyen szenvedély...

Hol kezelnek ingyen szenvedélybetegeket?

Figyelt kérdés
Lehet nem itt kellene kérdeznem,de sok problémás levelet írnak ide, ezért gondoltam talán valaki tudja.Már kerestem a neten,de az egyéni foglalkozások sokba kerülnek.A párom mióta hozzám költözött elkezdett játék gépezni, már 2-3 fizetését is eljátszotta,de most végre bevallotta h. beteg és segítség kellene, én depressziós vagyok,de én nem járok orvoshoz az előbbi miatt h. drága.A párom nem akar egyedül maradni ha fizetést kap,de én nem tudok mindig mellette lenni és mivel én nem szeretem a veszekedéseket ezért nagyon nemet se tudok neki mondani,mert volt h. nálam volt a bankkártyája és nem akartam visszaadni de ebből balhé lett.Most is azt mondta h. semmi féleképpen se adjam neki vissza, ha veszekszik akkor sem,de ezt nem fogom sokáig bírni.Tudom sokan azt fogják mondani h. szakítsak,de sok rossz kapcsolatom volt már és bele fáradtam a keresgélésbe,eddig ő az egyetlen aki tényleg szeret és én is szeretem, gyereket akar és velem akar élni,de persze ez így nehéz addig amíg "beteg".Kérlek segítsetek, ha tudtok!
2010. júl. 9. 21:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem nagy a baj,mint amit írtatok, ő nem játszik minden nap(bár nem is adok neki annyi pénz),és ha nem játszik nincsenek elvonási tünetei, csak ha van pénze és elmegy agy terem mellett és nincs vele valaki akkor van gond.Illetve ő maga vallja be h. beteg,szóval tudja magáról és nem néz le ha én betegnek hívom!a Nyírőt én is néztem,de elég kevés az infó.azt nem akarom,h.másra rászokjon,meg azt se h. megbolonduljon egy kórházban, mert a bezártságot nem bírja és mondom nem olyan vészes a helyzet,szóval ha nem játszik akkor nincsenek egyéb tünetek, h.egy kórházban kezeljék,szóval én valami sima foglalkozást vagy orvost keresek aki jobban ért ehhez,de nem tömik tele gyógyszerekkel.így is szed(epilepsziás),szóval egyéb agyi gyógyszer nem igazán biztonságos.
2010. júl. 10. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:
2010. júl. 13. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!