Hol van Budapesten ingyen pszichológiai tanácsadás, ahol a díjmentes tanácsadás nem ment a szakmai színvonal kárára?
Kedves olvasók! Úgy érzem, nagyon szükségem lenne egy pszichológusra, viszont jelenleg olyan anyagi körülményeim vannak, hogy nem tudnék fizetni érte. Szeretnék valamilyen központba elmenni, viszont a problémáimat valóban hozzáértő szakemberrel szeretném megosztani, barátaim, szerettem szerencsére vannak, viszont jelenleg minden dolgot kilátástalannak látok, és nem tudom, merre induljak el, hogy a helyzetet -legalább a gondolkodásmódomat- visszafordítsam. Ehhez szeretnék találni egy olyan központot, vagy pszichológust, amit esetleg az állam finanszíroz, vagy akár civil szervezet, tehát nem nekem kell direkte fizetnem érte, viszont a szakember(ek)szakmai színvonala nem megy az ingyenesség rovására.
Kérem, aki tud, segítsen!
Köszönöm
MSZP szekhaz.
Tanacsadas dijtalan.
Jelszo: Ennel sza@abb mar ugysem lehet!
A Balassa utcai Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikát javasolnám (VIII. kerület). Ide kellene beutalót kérni a körzeti orvostól, méghozzá az ambulanciára.
vagy
jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!