Az életem szar. Semmi nem jön össze. Az emberek lábtörlőnek néznek. Egyre jobban vágyom a bosszúra, kezdek becsavarodni úgy érzem. Mit tegyek?
Szia!
Én is hasonló cipőben járok,csak engem nem érdekel a szerelmi életem.
Nagyon sajnálom ami Veled történt! Nem tudom,hogy mit mondhatnék. Nekem 9 éve tragédia az életem-20 vagyok- a 9 év alatt 27x voltam kórházban, voltam tolószékben, és minden súlyos betegségem ellenére simán átgázolnak rajtam.
Nem kivételezést szeretne az ember, csak megértést. Csak épp nehéz úgy normális lenni, hogy 20 év alatt testileg és lelkileg leszenvedtem egy kemény 80 évet. Nem túlzok. Nekem is GYU-t lehetne írni.
Ha gondolod beszéljünk privátban!
Fel a fejjel! Én ilyenkor szenvedek 1 darabig, világfájdalom, aztán felveszem a minden happy maszkot, mert akkor végképp elfordul tőlem mindenki, ha besavanyodom. Az élet már csak ilyen. Vagy besavanyodsz, és mindenki elfordul tőled,vagy úgy csinálsz, mintha minden rendben lenne, és akkor talán lesz esélyed. Vagy megölöd magad. Legalábbis nekem ez a feldolgozhatatlannal kapcsolatos filozófiám. Én is próbáltam már öngyilkos lenni, és én is pont a lábtörlő szót használom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!