Kezdek becsavarodni. Mit tegyek?
Amíg általános suliba jártam, mondhatjuk, hogy minden rendben volt. Azóta viszont valami megváltozott és elég rossz irányban. Az a problémám, hogy nem tudom mit csináljak. Hétköznap koliban vagyok és már alig várom a hétvégét, de mindig csalódok ilyenkor is, mert úgy érzem, nem töltöm hasznosan az időmet. Általában a gép előtt ülök, netezgetek, játszok, zenét hallgatok, ilyesmi. De ez nekem nem igazán okoz örömöt, legalábbis túl egysíkú, de nem tudok igazán jobbat. Itthon nincsenek igazán barátaim, csak ott, ahol koleszos vagyok, ráadásul itthon nincs is olyan sok szórakozási lehetőség. Amúgy meg egyszerűen nem tudom, hogy mi lenne az, ami leköt, amit olyan szívesen csinálok. Összefoglalva: Várom a 7végét, hogy majd kipihenem magam, de mire ez letelik, rájövök, hogy semmi olyat nem csináltam, amitől olyan hű de jó kedvem lenne, de igazából nem is tudom h mi lenne az, ami felvidít. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? (Még hozzáfűzném, hogy szoktam elmenni bulizni a barátaimmal, csak mivel nem vagyok milliomos meg nem is itthon járok el szórakozni, ezért ez nem megy minden héten.)
Bocsi a szóismétlésekért és az esetleges hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!