Xanax 0.25 -kiirta a doki panikrohamra. Segít? Valaki szedi?
Ez egy nyugtató/feszültségoldó, a benzodiazepinek családjába tartozik.
Az egyik legaddiktívabb szer, nagyon sokan rá vannak állva, a dokik úgy adják, mint a pez cukorkát az állatos tartóka.
Ugye ilyenkor csak az a vicc, hogy ez teljesen legál, ha elmegyek a háziorvosomhoz 10 percen belül be tudom magam lőni a xanaxal (de nem akarom!), de ha egy kis füvet találnak nálad, már elbasszák az életed. :DDDD
Pszichiáter írta fel vagy körzeti?
A pszichiáter szorongásra más típusú gyógyszert szokott felírni amit folyamatosan lehet szedni és nem lehet nagyon hozzászokni. A xanax is előfordul, de csak a fő gyógyszer mellett alkalomadtán.
Tényleg vigyázz vele, mert nagyon nagy függőséget okoz.
" A xanaxot nem akkor kell beszedni amikor már rosszul vagy mert fél óra múlva fog hatni kb. Ezért ha pl reggelenként vagy rosszul akkor szedd be előtte (még egy előző kommentelő vagyok, csak nem tudom melyik)"
TE NE ADJÁL MÁR TANÁCSOT GYÓGYSZER TEKINTETÉBEN AMIKOR MARHASÁGOT BESZÉLSZ.
Ha már reggel beveszed , amikor fogalmad sincs, hogy lesz-e szükség rá vagy sem. Magyarán szólva, sokszor azt fogod hinni, hogy szükséged van rá ("nehogy megint roham legyen, inkább beveszem reggel" - pedig nem lett volna roham), azonban mondjuk kiderülne, hogy nem is volt aznap semmi. Viszont ha akkor veszed be, amikor rohamod van, akkor sosem fogod feleslegesen bevenni, és ha fél óra kell, hogy hasson, akkor nem bizonytalan időn belül fogsz megnyugodni, hanem tudod, max fél óra lehet az egész. Ráadásul ha nyelv alá beteszed ( fosssy az íze :D ) , akkor jóval hamarabb fel tud szívódni.
A doki azt mondta, akkor szedje, ha roham van. De jön valaki a netről, valaki abszolút ostoba, és azt mondja: te szedd be minden reggel :D
Istenem, ha valaki ennyire ostoba, miért kommentel gyógyszer témában? De tudom, neked a xanax az egy ilyen pez cukorka, finom, nyami, jól leszek tőle. Majd nézd meg ha egyszer abba akarod hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!