Öngyilkos akarok lenni, de nem merek. (? )
Nagyon kiüresedett az életem, nagyon rossz és nem akarok beszélni se már a problémákról, nem is akarom, hogy jobb legyen, mert minek...
Nem merek öngyilkos lenni, félek, de azt akarom, hogy érezzék a körülöttem levők, hogy mi van. Szavakkal próbáltam kifejezni, nem mert. Állandóan öngyilkossággal fenyegetőztem már, de viccnek vették. De nagyon lent vagyok.
Ha megtennéd nem tudnád a körülötted lévők mit éreznek, ugyanis te már nem lennél. Minden ember éltelében vannak nehéz idők, de egyszer annak is vége..csak légy túl rajta, de hülyeséget ne tégy!
Szép napot! :)
Pszichológust keress fel, ha a környezeted nem segít.
Vagy tűnj el pár napra, vajon hogy kezelik a hiányodat. De ezzel sem szabad úgy szórakozni, mint az üres fenyegetésekkel, mert mindenki ismeri a sztorit a farkasról: minél többször állítasz olyan dolgot ami nem történik meg, hiteltelen leszel mások szemében, és amikor egyszer bekövetkezne a baj, már nem hisznek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!