Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos akarok lenni, de...

Öngyilkos akarok lenni, de nem merek. (? )

Figyelt kérdés

Nagyon kiüresedett az életem, nagyon rossz és nem akarok beszélni se már a problémákról, nem is akarom, hogy jobb legyen, mert minek...

Nem merek öngyilkos lenni, félek, de azt akarom, hogy érezzék a körülöttem levők, hogy mi van. Szavakkal próbáltam kifejezni, nem mert. Állandóan öngyilkossággal fenyegetőztem már, de viccnek vették. De nagyon lent vagyok.

2019. jún. 24. 14:09
 1/5 anonim válasza:

Ha megtennéd nem tudnád a körülötted lévők mit éreznek, ugyanis te már nem lennél. Minden ember éltelében vannak nehéz idők, de egyszer annak is vége..csak légy túl rajta, de hülyeséget ne tégy!

Szép napot! :)

2019. jún. 24. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Pszichológust keress fel, ha a környezeted nem segít.

Vagy tűnj el pár napra, vajon hogy kezelik a hiányodat. De ezzel sem szabad úgy szórakozni, mint az üres fenyegetésekkel, mert mindenki ismeri a sztorit a farkasról: minél többször állítasz olyan dolgot ami nem történik meg, hiteltelen leszel mások szemében, és amikor egyszer bekövetkezne a baj, már nem hisznek neked.

2019. jún. 24. 14:14
 3/5 anonim válasza:
Én is sokat gondolkoztam régebben ezen, de az a tudat nyugtatott meg, hogy egy egész élet meg előttem all és meg rengeteg dolgot tudok csinálni. Vagy külföldre utazok és akkor új lappal kezdem az életet. Sok volt a családi problémám amit nem tudtam kezelni. Az egyik nap eltuntem, mivel rokonokhoz mentem 1-2napra. Akkor szembesultek azzal hogy valami nincs rendben. Alapbol az emberi lény az társas lény és szükségünk van arra, hogy at legyen beszélve a dolgok.
2019. jún. 24. 14:23
 4/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha gondolod beszélhetünk. De semmi kepp se legyél öngyilkos. Attól nem lesz jobb. És nem tudod milyen fájdalmat okozott ezzel a családodnak.
2019. jún. 24. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha az akarnál lenni, már megtetted volna, szóval kezdj kezdésnek egy pszichiáterrel.
2019. jún. 24. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!