Mennyit lehet úgy kibírni alvás nélkül, hogy ne hallucináljak vagy ne haljak meg? 18/f
Mennyi idő után jön elő az, hogy dolgokat kezdesz látni? Vagy mikor esik csak úgy össze az ember a fáradtságtól?
Van egy 19 éves haverom, ő simán van hogy 60+ órákat lehúz alvás nélkül. Sokszor pénteken egész éjjelt végig bulizza, aztán alvás nélkül megy reggel 6-tól este 6-ig melózni, szombatról vasárnap éjjelre szintén buli, vasárnap egész nap meló, aztán volt hogy még vasárnap éjjelre is kimentek többen horgászni. Akkor mondjuk hétfőn nagyon nagyon sz*rul nézett ki, karikás véres szemei voltak, hozzá szóltunk totál észre sem vette csak ült és vegetált.
Egyéntől függ, kb 50-80 óra után már vannak hallucinációk.
A 19 éves haverod meg nem 31 év múlva fog kinézni 50-nek, hanem 10 év múlva, ha így folytatja.
én egy idegösszeomlás (???? vagy ki tudja ) miatt 4 napig semmit se aludtam.
Semmiféle hallucinációm nem volt és olyan energia volt bennem 4 nap után hogy majd szétrobbantam.
Aztán 1 hétig napi 16 órákat aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!