Létezik olyan, hogy éberen alvás nyitott szemmel, de úgy, h még hangosan horkolsz is hozzá ráadásul lehajtott fejjel!?
Tényleg ez történt :D
Nemrég hazaérvén, ahogy használatba vettem az illemhelyiséget, és leültem arra a bizonyos deszkára, úgy ellazultam, h ez az imént említett jelenség ütötte fel a fejét, naggyon komoly!!!!! 😄😄😄😄
Előfordult már mással is ilyen? 27/N
De úgy, h közben horkolsz is? :)
És teljesen magadnál vagy?
Mert nekem csak néha csukódott le a szemem, aztán megint kinyílt és nem estem alvásfázisba mert ébren voltam.
(Pl. ha viszketett a hátam egyből megrándultam h odakapjak megvakarni)
De közben végig úgy vettem a levegőt mintha horkolnék.
Na jóóóh, azt szögezzük le h eleve én SEM szoktam horkolni ez csak mondom, arra emlékeztető(!) légzés volt, miközben azt hittem alszom, de akkor ezek szerint nem is aludtam :D Vagy ki tudja.
Na hát azért kérdeztem, mert honnan tudhatnám h te szoktál-e horkolni!
Csak feltettem egy kérdést.
Rám sem jellemző a horkolás.
Elalvás előtt közvetlenül már megváltozik a légzésed, ahogy ellazulsz. Talán ekkor vagy alfában, de még ébren.
Az alvásnak különböző fázisai vannak.
Kollégiumi szobatársam éveken át így, teljesen nyitott szemmel aludt egész éjszaka. Eleinte azt hittük, csak viccel, hogy alszik. Aztán ezt-azt lebegtettünk a nyitott szemei előtt, Óvatosan döfködtünk a szemei felé, amire okvetlenül reagálnia kellett volna, de ő csak maradt, mozdulatlanul és aludt.
Eddig csak ezzel az egyetlen esettel találkoztam.
Utolsó kommentelő: Onnan, h teljesen magamnál voltam. Nem kívülről láttam magamat, hanem amint a kérdésbrn is szerepel "éberen alvás". Azaz éberen,teljes tudatállapottal tűnt ÚGY mintha aludnék. Magyarul. De ha a viszketésre összerándultam és reagáltam rá, és azt is láttam mi van magam előtt, tudtam magamról h csak bámulok magam elé, és ha elhúztak volna valamit a szemem előtt simán észreveszem, akkor szerinted ez mi volt!?! Ha nem éberen "alvás".
Mert annak, aki nyitott szemmel alszik, úgy gondolom h fizikailag is elsötétűl minden VAGY pedig álomképeket lát. És nyitva van a szeme, de gyakorlatilag a látást nem érzékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!