Felmondtak nekem normális, ha be akarok rúgni? 26/F
Figyelt kérdés
Nem tudom merre lesz az arra, kétségbe vagyok esve.2019. jún. 19. 15:46
1/16 anonim válasza:
Nem. Gyenge jellemre vall az ilyen.
2/16 A kérdező kommentje:
Eddig is tiszta depressziós és szorongó voltam, hát most meg hogy legyek...
2019. jún. 19. 15:50
3/16 anonim válasza:
Ha felmondtak akkor gazdasági szempontból nem normális, mert amúgy is lesz kiesésed ha nem állsz 0 nap alatt be következő helyre, és egy berúgással csak növeled a hiányt. De amúgy egészségedre! :)
4/16 Ypszilon1980 válasza:
Nem éppen normális, de ha neked ez kell ahhoz, hogy túljuss a problémáidon, akkor tedd ezt. Ha viszont ez nem oldja meg, akkor baromság.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem oldja meg. Csak legalább pár óráig nem lenne olyan vacak.
2019. jún. 19. 16:22
6/16 A kérdező kommentje:
Szégyent érzek, mert egy nagy nulla vagyok az élet minden területén. Nem tudom, hogy találok-e olyan munkát, amit el tudok látni egyáltalán.
2019. jún. 19. 16:24
7/16 anonim válasza:
Teljesen normális szerintem. Most komolyan, mi ez az álszenteskedés itt?! A kérdező 26 éves, nem 13... Igyál nyugodtan, remélem, ismered a határaidat, illetve tudsz mértéket tartani, tehát rosszullétig ne idd magad semmiképp, mert azzal az ellenkeződ hatást éred el, és holnap 10x olyan nyomorultul fogod érezni magad, mint most.
8/16 anonim válasza:
Persze, hogy normális, add ki a feszültséget és fel a fejjel, találsz jobbat :)
9/16 A kérdező kommentje:
Eddig programozó voltam egy vacak cégnél. Most meg lehetek gyári melós egy multinál legjobb esetben. Ezek ám a perspekttívák.
2019. jún. 19. 16:49
10/16 anonim válasza:
Jó szar programozó lehetsz, ha nincs más alternatíva, mint a gyári meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!