Miért kezdek furcsán járni, ha tudom hogy néznek?
Figyelt kérdés
Nincs se csipőficamom,se egyébb mozgásszervi megbetegedésem,de abban a pillanatban,hogy tudom,hogy nézhetnek ismerősök,megváltozik a járásom. Szagatott és idegesek lesznek a mozdulataim és ez nagyon zavar. Masok is eszrevettek mar. Mit tudnék tenni? Esetleg véletlenül van itt valaki,aki megért?
Nagyon szorongó és enyhén szoc.fób vagyok
2019. jún. 18. 16:36
1/3 anonim válasza:
Egy "cipőben" járunk. :D Én sem tudom, vajon mi a francért van, de olyankor a cipőm talpát koptatom néha ahogy megyek, figyelemelterelésképp
3/3 anonim válasza:
Mert azon jár az agyad, hogy vajon mit gondolnak rólad, akár tudatosan akár tudat alatt, de ahhoz, hogy ez így kialakuljon szerintem sokszor kellett erre tudatosan gondolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!