Nektek van valami kedvenc mentális betegségetek?
Figyelt kérdés
Érdekelne.2019. jún. 16. 23:32
1/11 anonim válasza:
Mármint úgy érted, hogy olyan, ami érdekel? Számomra érdekes a skizofrénia és a pszichopátia.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdés tetszik-e jobban, vagy a második válasz. :D
4/11 anonim válasza:
Bizarr lenne kedvencet választani, de a nárcisztikus személyiségzavarról olvasok a legtöbbet.
5/11 anonim válasza:
Skizofrénia, antiszociális személyiségzavar, disszociatív identitászavar. Ezek mind nagyon érdekesek számomra, róluk olvasok / nézek filmet a legtöbbet a témában.
7/11 anonim válasza:
Obszesszív kompulzív zavar, disszociatív identitászavar, de régi kedvencem az antiszociális személyiségzavarok, pszichopaták is a kriminológiában.
8/11 anonim válasza:
a borderline-nak van a legjobb neve, de a disszociatív szv a legérdekesebb szerintem
9/11 anonim válasza:
Nekem az, hogy ezek még mind nagyon kezdetleges diagnózisok, és az érdekelne inkább, ha majd fejlődne ez a tudomány akkor akik ma kapnak valamilyen diagnózist, 400 év múlva, ha még lesz élet a Földön, mik lesznek.
10/11 anonim válasza:
Az nem "pszichés" betegség, de az autizmus nagyon érdekel, ezen kívül az összes személyiségzavar is. A tipikusan "érdekesnek tartott" kórképek szintén, pl. Münchhausen-szindróma, bár ez utóbbit nagyon morbid lenne "kedvenc"-nek nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!