Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek nem vagyok normális?

Szerintetek nem vagyok normális?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és a szüleim szerint nem vagyok normális. Sokat szorongok, és állítólag vadállatként viselkedek. Barátaim nincsenek. Egész jó tanuló vagyok, de mindig mindenbőll többet várnak el tőlem, mint amennyit meg tudok csinálni. Ráadásul az se jött jól, hogy beleszerettem valakibe, aki nagyon durván visszautasított. Úgy érzem, többet nem tudok majd másba szerelmes lenni. Na meg hipochonder is vagyok. Minden betegséget beképzelek, és rettegek a haláltól. Sok vámpíros filmet nézek, azóta állítólag még durvább vagyok. Szerintetek van esélyem normális életet élni, vagy elmebeteg vagyok? Kérlek segítsetek! Van valami tippetek, hogy jobban érezhessem magam? :'( Egy elkeseredett lány.
2010. júl. 8. 18:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Írok.
2010. júl. 8. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Normális reakció a szüleid elmebajára.
2010. júl. 8. 21:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, kösz, nem akartam kimondani...
2010. júl. 8. 22:06
 14/16 anonim válasza:

2. válaszoló vagyok.

Írhatsz nekem is! Beszélgethetünk akár egész nap, MSN-em is van és általában sokat gépezek, szóval ez itt nem gond. Amúgy megértem, hogy miért vagy elkeseredve. Én úgy csinálom, hogy nem gondolok bele az életembe, hogy milyen rossz, csak élvezem, amit tudok, aztán úgyis meghalok. Ezt tanácsolom neked is. Ne gondolkozz túl sokat, csak élj a mának és kész.

Privátba írj, aztán megadom az MSN-m. :)

2010. júl. 8. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Legfeljebb neurotikus lehetsz, az is érthető.
2010. júl. 8. 22:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy te nórmális. XD

Amúgy csak frusztrált vagy.

2010. júl. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!