Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek nem vagyok normális?

Szerintetek nem vagyok normális?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és a szüleim szerint nem vagyok normális. Sokat szorongok, és állítólag vadállatként viselkedek. Barátaim nincsenek. Egész jó tanuló vagyok, de mindig mindenbőll többet várnak el tőlem, mint amennyit meg tudok csinálni. Ráadásul az se jött jól, hogy beleszerettem valakibe, aki nagyon durván visszautasított. Úgy érzem, többet nem tudok majd másba szerelmes lenni. Na meg hipochonder is vagyok. Minden betegséget beképzelek, és rettegek a haláltól. Sok vámpíros filmet nézek, azóta állítólag még durvább vagyok. Szerintetek van esélyem normális életet élni, vagy elmebeteg vagyok? Kérlek segítsetek! Van valami tippetek, hogy jobban érezhessem magam? :'( Egy elkeseredett lány.
2010. júl. 8. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
persze h van, majd kinövöd;)
2010. júl. 8. 18:09
 2/16 anonim válasza:

Van! Beszélgessünk. :)

(Imádom a vámpíros-vérfarkasos könyveket/filmeket, rettegek a haláltól, hipohonder vagyok, nincsenek barátaim, jól tanulok, mindig sokat várnak el tőlem, nem vagyok az a szerelmes típus, a családom rossz, mindenben én vagyok a hibás, mindenütt én vagyok a fekete bárány. )

13/L

2010. júl. 8. 18:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem csak én vagyok "őrült". :) Meg amúgy is a szüleim egyik pillanatban mindent megvesznek és ők a "tökéletes" szülők, utána pár óra múlva már ordítoznak és fenyegetnek. :'(
2010. júl. 8. 18:20
 4/16 anonim válasza:
Mozdulj ki, itt a nyár, nézz vígjátékot!!!Ja és figyelj oda a külsődre,egy szép külső csak segít az ismerkedésben :)
2010. júl. 8. 18:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Mindenkit felpontoztam.
2010. júl. 8. 18:30
 6/16 anonim ***** válasza:

Melyik vámpíros a kedvenced? Én is imádom őket így 29 évesen is!

Amúgy, ha csak ennyi a "hibalistád", akkor talán még van esély:)))

Sajnálom azt a pasit, én is jártam így, most boldog házasságban élek!

De így magunk között... miért is vagy Te elkeseredve????

2010. júl. 8. 18:50
 7/16 anonim ***** válasza:
58%

Miért ne lennél normális? Azért érzed így mert szüleid - felteszem nem szándékosan - ezt nyomják beléd.

Amúgy egyik osztálytársam pont ilyen, ő már 18 éves lány, tényleg Rád hasonlít az eddig leírtak alapján, de pl. már van barátnője, és barátja is...

Bár nem tisztán vámpíros, de imádom az Engedj be! című filmet, ajánlom neked is ha még nem láttad :).

2010. júl. 8. 19:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Az igazi betegségeidből remélem mihamarabb kigyógyulsz, erős a gyanúm hogy a környezeted alakította ki benned nagy részben. Ha gondolod, írj privátot.
2010. júl. 8. 19:15
 9/16 A kérdező kommentje:
Nekem a kedvencem a Vampire Diaries. Szerintem is a környezetem alakította ki bennem ezt az egészet, mert már kiskorom óta ezt trakrálják belém. Köszönöm mindenkinek a válaszokat, tanácsokat. :)
2010. júl. 8. 19:29
 10/16 anonim ***** válasza:

Figyelj én komolyan örülnék ha írnál, hasonló vagyok én is csak más problémákkal.

Egyébként örülök hogy ezt le tudod szögezni magadban, hogy ezek a "hibáid" nem a sajátjaid, hanem másoké.

2010. júl. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!