Utálom a nyarat. Ki van még így ezzel?
Figyelt kérdés
Még csak most kezdődött el a nyár, de már most gyűlölöm az egészet! Mindenki feszült, ideges, türelmetlen, sajnos én is. Én már régebb óta, de ez más dolog miatt van. Az idősek legtöbbje tudja, hogy rosszul lesz a melegtől és mégis a legnagyobb melegben indul el otthonról. munkahelyen is 100 órákat túlórázunk! Van olyan kolléganő, aki a 3 hónapban /június-július-augusztus/ elmegy 10 nap szabira! Nem értem, hogy ez hogy lehetséges, ill. ezt a vezetőség miért engedi.2019. jún. 14. 12:05
11/11 anonim válasza:
Beszarás :D Figyi most te így ülsz és morogsz magadban hogy a szemét időjárás meg a szemé kollégák meg a szemét túlóra meg a hülye emberek...höb höb HŐŐB
Kicsit nézz magadra kívülről, gyakorlatilag megkerested a környezetedben mi az ami rossz, koncentrálsz rá, és alaposan lehangolod magad és mérgelődsz ezen, mint valami fura perverz élvezet.
Mi lenne ha nem a kollégáid magánélete érdekelne? Ha örülnél hogy nem kell rohadt sok ruhát magaddal vinni mindenhova? Ha élveznéd hogy nyáreste pólóban szalonnátsütsz? Egyáltalán mi lenne ha valami pozitívra is koncentrálnál? Aszondod nincs? Van, csak nem látod, mert jobban esik mérgelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!