Utálom a nyarat, csokit és a colát, miért néznek le ennyien emiatt?
Mondjuk kezdjük ott, hogy minek pózerkedsz vele, hogy utálod! HA már kinyilatkoztatást teszel - tehát kimondod, hogy utálod, akkor jogot adsz ezzel másoknak, hogy elmondják az ellenvéleményüket a témában! Azon pedig ne csodálkozz, ha ez adott esetben ellened irányul!
Hallgass a dolgoról és akkor nem ítéltetsz meg! Mivel ez magánügy!
4-es mondta valaki hogy a kerdezo a napsutest nem szereti? :D szerintem a nyarat a dog meleg miatt nem szereti. Huhh..jo kovetkeztetes :D
Kerdezo semmi baj nincs ezzel mert minden ember mas
Lehet azért, mert nagy hangot adsz az egésznek. A fenti hármat én sem szeretem. Télen születtem, de nem hiszem, hogy ennek sok köze van ahhoz, hogy nem szeretem a nyarat. Főleg mostanság nem, amikor kb. alig lehet kint megmaradni.
A coca-cola-t nem tartom egészségesnek, a csokit pedig azért nem eszem, mert nem vagyok egy édes szájú. Sokkal jobban szeretem a sós ételeket, nasikat.
Én ezeket nem szoktam senki orrára kötni. Meg van a véleményem, de nem érzem annak szükségességét, hogy másokkal is megosszam. Minek?
Lehet, hogy inkább azt gondolja a környezeted, hogy fontoskodni akarsz ezekkel és kitünni a tömegből. Amúgy hidd el, hogy senkit sem izgat ez az egész úgy őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!